Soorten

Mook Gras Art is verkrijgbaar in verschillende varianten. Van siergras tot speelgras. Voor esthetische toepassingen en voor intensief gebruik. In natuurlijk groen of in verrassend wit, oranje, rood, groen, geel of blauw.

Mook Gras Art Breeze Comfort

MGA Breeze Comfort is speciaal voor ons ontwikkeld en heeft door de samenstelling van de gebruikte garens een zachte gevoelswaarde. Daardoor voelt MGA Breeze Comfort heel comfortabel aan voor blote voeten. Geeft een mooi en stijlvol effect. MGA Breeze Comfort is een topproduct tegen een zeer betaalbare prijs.

Mook Gras Art Emerald

Het MGA Emerald is een kunstgrassoort met een natuurlijke uitstraling, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het is geschikt voor intensief gebruik en door de kortere polen is er minder kans op platliggen van de polen. Dit kunstgras is daardoor te gebruiken voor siertuinen, showrooms, beurzen, balkons, scholen en kinderdagverblijven.

Mook Gras Art Victoria

MGA Victoria is een bijzondere kunstgrassoort die door zijn unieke samenstelling veel minder snel plat gaat liggen en veerkrachtiger rechtop blijft staan. Kortom een grassoort met allure!

Mook Gras Art Fine DG

MGA Fine DG kunstgras. Deze benadert de echtheid van natuurlijk gras optimaal. Dit kunstgras is geschikt voor minder intensief gebruik in onder meer een siertuin, terras of bij een zwembad.

Mook Gras Art Fine Extra

De MGA Fine Extra is een nieuwe en superieure kwaliteit met de uitstraling van natuurgras! MGA Fine Extra is een grassoort met minder glans en meer volume. Geschikt voor vele toepassingen.

Mook Gras Art Fine Dg Short

MGA Dg Fine Short is uiterlijk nagenoeg gelijk aan Mook Gras Art Fine Dg, maar heeft iets kortere polen en ondersteunende vezels. Daardoor gaat het Mook Gras Art Dg Fine Short minder snel platliggen. Dit kunstgras is ideaal voor veel toepassingen, zoals siertuinen, balkons, showrooms, speelveldjes, scholen, kinderdagverblijven, enzovoort.

Mook Gras Art Kleuren Kunstgras

Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor gelegenheden en locaties die kleur verdienen. Denk hierbij aan kinderdagverblijven, scholen, showrooms, beurzen, horeca, enzovoort.
Kleuren: wit, oranje, rood, groen, geel of blauw.

 
logoMook Trading B.V.

  
© Mook 2013-2014 | Cookies